Huishoudster (pembantu) Madé

Madé is de hulp in de huishouding. Ze maakt het huis schoon, verzorgt de was (kleding, handdoeken e.d.), ze kookt voor u als u dat wenst ( zie bijkomende kosten) en daarvoor doet ze ook de boodschappen. Tijdens uw verblijf maakt zij elke dag het huis schoon. U kunt met haar afspreken hoe laat zij kan komen om het huis schoon te maken.

 

 

 

 

.

Chauffeur Nengah

De chauffeur heet Nengah. Hij haalt en brengt u van en naar het vliegveld. Kosten voor de pick-up van het vliegveld is Rp 450/500.000 en voor de drop-of naar het vliegveld Rp 400/450.000.

Als u wat van het eiland wilt zien met een eventuele overnachting dan kunt u dit ook met Nengah regelen. Kosten ongeveer Rp 550.000/Rp650.000 voor een dag tour. Voor kleinere afstanden, bijvoorbeeld naar Pasir Puti of Amlapura kunt u het beste gebruik maken van een Bemo.

 

 

Tuinman Putu

Tijdens het verblijf van de gasten is Putu elke dag, 's morgens en eind van de dag aanwezig, Putu is de man van Made, onze huishoudster ( pembantu).

Hij onderhoud de tuin en de pool en eventuele hand- en spantdiensten.

 

 

 

Op zondag zijn Made (huishoudelijk hulp), en tuinman Putu vrij. Ook tijdens een ceremonie waarbij zij aanwezig moeten zijn.